2021-09-18 07:50:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Ma az élet olyan területén is érdemes kockáztatnod, ahol eddig nem mertél

Napi horoszkóp szeptember 18-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint ha tapasztalatlannak is érzed magad abban, amit ma tenned kell, azért ne csüggedj el. A tanulópénzt mindenkinek meg kell fizetned, semmit nem kaphatsz ingyen. Ilyen az élet, és ezt a leckét úgy látszik, még neked is meg kell tanulnod.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Ha tehetnéd, ma ki sem mozdulnál otthonodból, és a négy fal biztonságában pihennéd ki fáradalmaidat. Ám a munkát, úgy tűnik, ma még nem kerülheted el. Valakinek a kitartás az egyetlen megoldás és legfőbb erény.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Valamiről nagyon megfeledkeztél, és ez visszavonhatatlan konfliktusokhoz vezethet. Jó lenne, ha a jobb szervezés és a hibák elkerülése végett, végre pontos listát vezetnél tevékenységedről. A pontosság nagy erény!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha csökönyösen csak a saját álláspontodhoz ragaszkodsz, nem érheted el a remélt változást. Az efféle megátalkodottsággal csak azt éred el, hogy épp akikre számítanál, azok fognak eltávolodni tőled. Hallgass a párodra is!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Igyekezz ma személyiségednek rokonszenves vonásait kimutatni. Kellő diplomáciai érzékkel így sikerül felülemelkedned a nehezebb helyzeteken, és estére már sokkal jobban fogod érezni magad, mint a nap kezdetén.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A mai nap a lazább életfelfogású Szüzeknek kedvez. Ha te nem az a görcsölős fajta vagy, és minden eseményt, legyen az jó, vagy rossz, váratlan, vagy remélt, könnyeden veszel, akkor még a nehézségeket is a javadra fordíthatod.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma olyan nehézségeken is úrrá tudsz lenni, melyek már hosszabb ideje nyomasztólag hatottak rád. Végre megtalálod az óhajtott nyugalmat az életedben. Az este pedig egy váratlan találkozást hozhat egy régi baráttal, vagy barátnővel.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma az élet olyan területén is érdemes kockáztatnod, ahol eddig nem mertél s ehhez inspiráló hatásokat küldenek neked az égiek. Szerelmi életeden is hamarosan változtathatsz, ha te is úgy akarod. Ha magányos vagy, ma vedd nyakadba a világot!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A bolygók pozitív sugárzást küldenek a Nyilasok felé, ami nyugalmat, harmóniát biztosít. Talán még soha nem érezted magát olyan jól az otthonodban, mint most.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Úgy érezheted, kicsit háttérbe szorult az életedben a szerelem. Ne ijedj meg, ez nem csalódást jelent, legfeljebb azt, hogy valami más válik fontosabbá az életedben, amit eddig mellőztél. Néha a kötelességek is örömforrássá válhatnak.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma a bolygók nyugalmat, kiegyensúlyozottságot és alapjában véve derűs hangulatot hozhatnak neked. Kellemes lesz a napod, még akkor is, ha egyébként semmi nem történik. Egy puha fotelben olvasgatott jó regénynél semmi nem lehet jobb.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Sok Halak érezheti ma úgy, hogy megtalálta a belső békét. Próbáld meg is őrizni ezt a nyugalmat, még akkor is, ha a későbbiekben a körülmények kedvezőtlenebbé válnának. A boldogság nem állapot, hanem szemlélet kérdése.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: